Over Nienke

In contact met ondernemers en bedrijven zag ik bij hen vaak frustratie rond projecten, die te lang blijven liggen. Terwijl daar nu juist een enorme efficiëntieslag mee gemaakt kan worden. Ik besloot van deze visie mijn missie te maken: als Virtual Professional meteen resultaat boeken door werkzaamheden uit handen te nemen.

Na het afronden van de Middelbare Hotelschool in Wageningen (een vierjarige managementopleiding), heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan in de hotelbranche. Ik zag er alle aspecten van de sector: de operationele (ondersteunend), de commerciële (verkoop) en de klantbeleving (hoe je het écht laat draaien om de klant).

Ik ben een aanpakker en gek op werkzaamheden met direct zichtbaar positief resultaat. Precies om die reden ben ik Virtual Professional geworden. In dit werk kan ik mijn nauwkeurigheid en gedrevenheid kwijt. Daarnaast is voor mij een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk. Lef Virtual Support maakt die balans mogelijk, ook voor mijzelf.

Ik ben gedreven, punctueel en zie waar wij samen een efficiënt plan van aanpak kunnen maken voor de nieuwe stappen. Op deze manier kan jij je richten op de kern van je bedrijf, ik support jou en regel alles achter de schermen.

Testimonials

‘Nienke heeft mij geholpen bij een acquisitietraject. Daar ben ik heel blij mee, want dat heeft me nieuwe klanten opgeleverd. Het doel is dus zeker gehaald. Nienke is een daadkrachtig persoon die meedenkt, direct aan de slag gaat, goede ideeën heeft en ook scoort! Tevens is het een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken. Nienke, bedankt voor de samenwerking en zeker tot ziens!’ 

Bregje Hoeks – Hoeks Bedrijfsondersteuning

Nienke helpt mij als ondernemer door op een prettige manier een aantal zaken uit handen te nemen. Zij weet mijn ideeën in heldere, compacte teksten samentevatten. Wanneer ik van klanten en relaties hoor dat zij denken dat ik mijn teksten zelf schrijf, is dat een mooi compliment voor Nienke. Doordat Nienke als ondernemer in de business staat, is zij in staat om de juiste vragen te stellen om zo mijn specifieke taken/behoeften te inventariseren. Hierdoor kan zij een effectief en goed product afleveren.

Koen Rutten – Ypsos, Netwerk Coach