Werkwijze

Een samenwerking vraagt om een gezamenlijk plan. Zoveel mensen, zoveel wensen. Lef Virtual Support biedt verschillende samenwerkingsmogelijkheden, van een incidentele aanvraag tot een langdurig ondersteuningstraject.

Het begint met een goed gesprek

Aan de hand van een ori├źnterend gesprek of vrijblijvende scan maak ik een offerte op maat. De communicatie over de prijsbepaling, kwaliteit en duur van de samenwerking is altijd eerlijk, en duidelijk.

Het verloopt zoals jij dat wilt

Samen spreken we af hoe we communiceren: via telefoon, mail, Skype, WhatsApp, Facetime. Ik houd je altijd op de hoogte van mijn acties en houd mijn uren bij. Natuurlijk mag je altijd vragen naar de status van jouw opdracht. Ook ga ik vertrouwelijk en zorgvuldig om met jouw persoons- en bedrijfsgegevens.

Aan het eind van de opdracht evalueer ik altijd. Het is voor mij erg belangrijk om te weten hoe je de samenwerking hebt ervaren. Voor een volgende keer kan ik uiteraard mijn werkwijze aan de hand van jouw feedback aanpassen. Een tevreden klant is voor mij het belangrijkst wat er is.