Internationale ambities…

Grappig dat je woorden en zinnen op zoveel verschillende manieren kan interpreteren. Inmiddels ben ik een levend ‘Van Dale’ woordenboek, een professionele Google -researcher en een tolk (van alle talen) want ik breek mijn hoofd over een serieuze bedrijfsnaam (dat vind ik een zwaar woord voor een zelfstandige; ‘ bedrijfsnaam’).

Na twee heerlijke weken meivakantie (waarvan een week wel aan de slag te zijn geweest), is er zeker wel inspiratie maar om de knoop door te hakken blijkt toch moeilijker dan ik dacht.

Hier heb ik toch voor gekozen; eigen keuzes maken? Is een naam dan zo belangrijk? Groei ik straks uit tot een internationale multinational met vestigingen ‘all over the world’? Dan moet het een naam zijn welke geen rare associaties oproept in andere landen.

Ik zal niet de eerste zijn waar een zelfstandige eenpitter uitgroeit tot een multinational, dus moet ik keuzes maken, overwegingen serieus nemen, achtergronden verifiëren. Zal ik mijn missie wel of niet integreren in de naam?

Pfff….ik lijkt wel een grote logge organisatie waar het eeuwen duurt voordat er een beslissing wordt genomen!! (En dan is mijn bedrijf zeer interessant voor een potentiële internationale overname;-)). Echter daar is lef! voor nodig…….to be continued…..

Leave a Comment